Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα.

Η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 στα Χανιά της Κρήτης. Σήμερα η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα (80% του μεριδίου αγοράς) και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην περιοχή των Βαλκανίων, της Ευρώπης και της μέσης Ανατολής στον κλάδο του Ιατρικού Εξοπλισμού και των συστημάτων πυρόσβεσης.
Για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια , οι δραστηριότητες της ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. αναπτύσσονται σε τρεις βασικούς τομείς :
1 . Ιατρικός εξοπλισμός υπό την επωνυμία της Mobiakcare.
2 . Βιομηχανικά και ιατρικά αέρια
3 . Πυροσβεστικός εξοπλισμός.

• Τον Ιανουάριο του 1994 η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. φέρνει οξυγόνο σε φιάλες . Κάνοντας ένα βήμα προς τα εμπρός η MOBIAK Α.Ε. εισάγει στην Ελληνική αγορά Συμπυκνωτές Οξυγόνου, μια προηγμένη μορφή της παροχής οξυγόνου, καθώς και ένα ευρύ φάσμα των αναπνευστικών συσκευών. Παράλληλα δημιουργείται ένα τμήμα εξυπηρέτησης για αναπνευστικές συσκευές από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

• Τον Ιούνιο του 2007 η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. διευρύνει τις δραστηριότητες χονδρικής της εταιρείας στον τομέα του Ιατρικού Εξοπλισμού, με τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου τμήματος με το εμπορικό σήμα της ΜΟΒΙΑΚCARE. Αυτή η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των πωλήσεων λιανικής Ιατρικού Εξοπλισμού & συσκευών Home Care. Η εμπειρία αυτή χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να οργανώσει το τμήμα, στην έρευνα των σωστών προϊόντων, τη γνώση της αγοράς και τις ειδικές ανάγκες για τα προϊόντα φροντίδας στο σπίτι. Το πλεονέκτημα των εγκαταστάσεων της ΜΟΒΙΑΚ σε : Αθήνα ( 5.000m ² ) , Θεσσαλονίκη ( 4.000m ² ) και την Κρήτη ( Χανιά 2.000m ² και Ηράκλειο 2.000m ² ) , η ποιότητα των προϊόντων της , οι γρήγορες παραδόσεις και οι ανταγωνιστικές τιμές κατέστησαν τη MOBIAKCARE ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα.

• Από το Γενάρη του 2008 η MOBIAKCARE επεκτείνει τις δραστηριότητές της, καθώς εξειδικεύεται στη διάγνωση και θεραπεία των διαταραχών του ύπνου και στις μηχανικές αναπνευστικές συσκευές για χρήση στο σπίτι. Ένας μεγάλος αριθμός εργαστηρίων ύπνου εγκαταστάθηκαν σε νοσοκομεία της Ελλάδας και της Αλβανίας, προκειμένου να αναπτυχθούν οι πωλήσεις.

• Από τον Ιανουάριο του 2009 το προσωπικό MOBIAKCARE είναι εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο σε ορθοπεδικά βοηθήματα που αφορούν τη σπονδυλική στήλη. Η μοναδική σχεδίαση και η καινοτόμος τεχνολογία των προϊόντων της, έκανε τη Mobiakcare να κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά στα ορθοπεδικά βοηθήματα που αφορούν τη σπονδυλική στήλη.

• Για να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων και οι πιο ανταγωνιστικές τιμές στις αρχές του 2010 η MOBIAKCARE λάνσαρε μια γκάμα προϊόντων με το δικό της εμπορικό σήμα. Επίσης υπογράφηκαν αποκλειστικές συμβάσεις με κατασκευαστές ιατρικών προϊόντων, όπως αναπηρικά αμαξίδια, νοσοκομειακά κρεβάτια, βοηθήματα μπάνιου και περιπάτου, στρώματα που προστατεύουν από τις κατακλίσεις και εξοπλισμός κλινικών.

• Το 2012 η MOBIAKCARE γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία που εγκαινιάζει με μεγάλη επιτυχία (πάνω από 200 τεμάχια πωλούνται στους 2 πρώτους μήνες), τον πρώτο της συμπυκνωτή οξυγόνου για οξυγονοθεραπεία στο σπίτι , με την επωνυμία Mobiakcare Irene - Golden Series. Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Irene έναντι όλων των άλλων συσκευών του ανταγωνισμού, είναι ότι είναι χτισμένο με υψηλής ποιότητας εσωτερικά εξαρτήματα, η μακροχρόνια εγγύηση (3 χρόνια) και το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών.

• Από το Γενάρη του 2012 η MOBIAKCARE δημιουργεί έναν κατάλογο με περισσότερα από 800 προϊόντα και είναι έτοιμη να παρέχει λύσεις με προϊόντα για τη φροντίδα και την αποκατάσταση των ηλικιωμένων, αλλά και ατόμων που χρήζουν φροντίδας. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων της MOBIAKCARE περιλαμβάνει αναπνευστικές συσκευές, αναπηρικά αμαξίδια, βοηθήματα για την καθημερινή φροντίδα, αξεσουάρ μπάνιου, βοηθήματα περιπάτου, βαριατρικά προϊόντα, ορθοπεδικά - ορθωτικά προϊόντα και ιατρικό εξοπλισμό γραφείου.

Εκπαιδευμένο προσωπικό Mobiakcare από όλα τα τμήματα είναι έτοιμο να σας εκπαιδεύσει και να συνεργαστεί μαζί σας, προκειμένου να επιτευχθεί μια ισχυρή αμοιβαία συνεργασία .

 
Εργοστάσιο – Έκθεση Προϊόντων
Ακρωτήρι Χανίων
Κρήτη, Τ.Κ. 73100
Τηλ.: 28210 63222, 66281
Fax: 28210 66403
  Κεντρικά PYROMEDICAL Ε.Π.Ε. 
Μάρκου Μπότσαρη 96 - 98
Χανιά, Κρήτη Τ.Κ. 73136
Τηλ.: 28210 91561, 91661
  Κέντρο Διανομής Κεντρικής Νότιας & Νησιωτικής Ελλάδας
Θέση Μαγούλα, Ασπρόπυργος
Αττική Τ.Κ. 19300
Τηλ.: 210 4614006
Κέντρο Διανομής Βόρειας Ελλάδας & Βαλκανίων
Αρκαδίου 8, Καλοχώρι
Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 57009
Τηλ.: 2310 785668
  Κέντρο Διανομής Κεντρικής & Ανατολικής Κρήτης
Οδός Π’, ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου
Κρήτη  Τ.Κ. 716 01
Τηλ.: 2810 333151
  e-mail: mobiakcaresales@mobiak.gr  
www.mobiakcare.gr
 
MobiakCare Copyright © 2018. All Rights Reserved.